Vše ohledně nového členství ve fit+

JE MOŽNÉ POŽÁDAT O INDIVIDUÁLNÍ PORADENSTVÍ?

fit+ je síť nezávislých frenšíz. Proto je individuální poradenství řešeno každým studiem jinak. Prosím, jdi na stránku Tvého studia (https://fitplus-club.cz/vyberte-si-klub/) a kontaktuj provozovatele svého studia. Některá naše studia mají standardizované časy poradenství, což na jejich stránkách nalezneš. V takovém případě navštiv studio v uvedené časy.


JE MOŽNÁ PROHLÍDKA STUDIA?

Na tomto odkazu (https://okamzityvstup.fitplus-club.cz/) si můžeš zajistit jednorázový vstup a získat tak možnost si studio v klidu prohlédnout.


JE MOŽNÝ ZKUŠEBNÍ TRÉNINK?

Na tomto odkazu (https://okamzityvstup.fitplus-club.cz/) si můžeš zajistit jednorázový vstup a získat tak možnost si studio v klidu prohlédnout.

Trenéra na zkušební trénink neposkytujeme. Některá naše studia mají standardizované časy poradenství, což na jejich stránkách nalezneš. V takovém případě navštiv studio v uvedené časy.


CO ZAHRNUJE REGISTRAČNÍ POPLATEK?

Registrační poplatek je jednorázový poplatek, který je zúčtován s prvním členským poplatkem. Tento poplatek zahrnuje registraci člena v systému a udělení jedinečného vstupního kódu (QR kód).


JAKÉ JSOU MOŽNÉ DOBY TRVÁNÍ ČLENSKÉ SMLOUVY?

Všechny kluby mají nastavené délky trvání smluv na 24, 12, 3 a 1 měsíců. Můžeš se registrovat přímo u Tvého domovského klubu. Přehled klubů nalezneš zde: https://fitplus-club.cz/vyberte-si-klub/. Ve většině případů nabízejí naše kluby zajímavé akce pro nové členy.


JAKÉ ČLENSKÉ PŘÍSPĚVKY JSOU NABÍZENY?

Podle lokace a provozovatele existují různé nabídky. Prosím, jdi na web svého klubu https://fitplus-club.cz/vyberte-si-klub/ a zjisti aktuální nabídku.


JAKÝ JE MINIMÁLNÍ VĚK PRO TRÉNINK U VÁS?

Ze zákona může trénovat každá osoba starší 15 let (včetně). Osoby ve věku 10 – 14 let mohou trénovat pouze za aktivního dohledu rodiče nebo zákonného zástupce, ktere nese plnou odpovědnost za trénink. Osobám do 10 let je vstup do studia plně zakázán. Předpokladem je, že do věku 18 let nemáš žádná zdravotní omezení v rámcí úměrného silového tréninku a Tvoji rodiče jsou s tréninkem srozuměni.


MOHU SE SVÝM ČLENSTVÍM TRÉNOVAT VE VŠECH FIT+ STUDIÍCH?

Ve svém domovském studiu můžeš trénovat tak často, jak jen chceš. V ostatních studiích můžeš trénovat až 4x v měsíci.


Vybavení / Trénink

JAKÉ JE VYBAVENÍ FIT+ STUDIÍ?

Všechna fit+ studia jsou standardně vybevena stejným složením strojů a tréninkových pomůcek. K tomu patří kardio vybavení, silové vybavení, možnost pro pohabový trénink, činky až do váhy 37.5 kg. Některé kluby mají nad tento standard další dodatečné vybavení, které je uvedeno na webu jednotlivých klubů.


NABÍZEJÍ FIT+ STUDIA SKUPINOVÉ KURZY?

Skupinové kurzy nejsou nabízeny jako standardní služba. Přesto některá studia skupinové kurzy nabízejí – viz. webové stránky jednotlivých studií.


JAK SE DOSTANU K TRÉNINKOVÉMU PLÁNU?

Jako člen fit+ máš neustálý přístup k více než 50 připravených tréninkových plánů – můžeš si je prohlížet a stáhnout na https://fitplus-club.cz/treninkovy-plan/.


JSOU VE STUDIU KVALIFIKOVANÍ TRENÉŘI?

Kdykoli si můžeš kvalifikovaného trenéra objednat. Obrať se prosím na své studio (https://fitplus-club.cz/vyberte-si-klub/)


JAK SE DOSTANU DO STUDIA?

Vstup do fitka je možný přes aplikaci, kterou si jednoduše stáhneš na svůj mobilní telefon.


JSOU SKŘÍŇKY UZAMYKATELNÉ?

Skříňky jsou uzamykatelné běžným visacím zámkem. Ten si ovšem musíš zajistit a nosit s sebou sám, abys zajistil bezpečnost svých věcí.


JSOU K DISPOZICI PŘEVLÉKACÍ KABINKY?

Ano, jsou k dispozici v každém studiu. Počet je závislý na velikosti studia.


JSOU K DISPOZICI SPRCHY?

Přítomnost sprch je vždy závislá na každém studiu a rozhodnutí jeho provozovatele. Více než 90 % studií disponuje sprchou.


MÁM STRACH BÝT VE STUDIU SÁM/SAMA.

Většinou ve studiu vůbec sám/a nebudeš. V případě pocitu ohrožení použij svůj telefon a přivolej pomoc. Pokud nejsi ve studiu rád/a sám/a, domluv se s jiným členem nebo kamarádem – mimo jiné k tématu přátel, které si můžeš přivést máme skvělou kampaň.